La primera jornada de la 51a edició dels 3 Dies Trial Santigosa ha transcorregut amb èxit

Aquest matí a les vuit, s'ha donat el tret de sortida als 3 Dies de Trial Santigosa 2023. Els més de 200 pilots han anat sortint un darrere l'altre en intervals d'un minut des d'aquella hora i fins a les 11. El primer dorsal en sortir ha estat el número 1 i correlativament han anat sortint els altres pilots fins l'últim.

El temps en aquest primer dia de la cinquantaunena edició ha estat immillorable, amb sol i temperatures prou altes a mesura que ha anat avançant el dia. El públic ha estat fidel a l'espectacle que ofereixen aquests tres dies de trial i ha acudit a les zones per veure'n l'actuació dels pilots. El terreny s'ha mantingut òptim per a la pràctica del trial i, com sempre, tan pilots com membres de l'organització han vetllat per preservar l'entorn.

Al llarg de tota la jornada s'han hagut de superar 30 zones que acabaven en un indoor de bastant nivell, que alguns pilots han decidit esquivar. Entre les zones 5 i 6 hi ha hagut una petita aglomeració de pilots, però no ha suposat cap problema. El total del recorregut comptava d'uns 54 km que es notaven a les cames dels corredors a mesura que arribaven al paddock.

Després d'aquest primer dia, Miquel Gelabert és el líder dels 3DTS. El pilot ha fet 0 peus, mostrant un gran nivell durant tot el recorregut. Seguidament, Pablo Suárez i Pau Martínez estan empatats a un peu a la segona i tercera posició. Cal destacar la gran actuació del pilot local Aniol Llamas, qui, amb 11 punts, se situa tretzè a la general.

WhatsApp Image 2023-04-07 at 20.48.54

Miquel Gelabert | Foto: Marc Cargol

 

WhatsApp Image 2023-04-07 at 20.49.03

Pablo Suárez | Foto: Marc Cargol

 

WhatsApp Image 2023-04-07 at 20.49.14

 Aniol Llamas | Foto: Marc Cargol

Al final de la jornada, a la zona indoor, ha tingut lloc l'exhibició de bici trial, a càrrec de l'escoleta del Moto Club Abadesses i Planet Trial, i ha estat molt lluïda. Cal recordar que està en marxa la V edició del concurs fotogràfic i d'Instagram. Encara queden dos dies perquè la gent pugui fer les seves fotos dels 3DTS. Des del Moto Club Abadesses, volem agrair a tothom qui ha fet possible que, una vegada més, funcioni tot l'engranatge i la primera jornada s'hagi desenvolupat amb èxit!

 

S3 - Tienda de Motocross, Enduro, Trail y Trial | GreenlandMX
Montesa
Beta
TRRS
Logo Marque Sherco
logo VERTIGO
GasGas Logo red 4c RZ PRINT
kontra kos
COMAS-Logo-Web
logo-hebo
logos-Sorra-1
M4-RACING-PARTS
sil
non_stop.png

Fotografies dels 3DTS 2022 disponibles a Foto Montse
Més informació i peticions a: foto@fotomontse.com

logo-foto-montse