Un cop acabada la competició oficial d'avui, Toni Bou, que fa menys d'una setmana va quasi sentenciar el seu 16è títol mundial d'X-Trial després de quatre victòries en les primeres quatre proves del campionat, ha ofert una exhibició espectacular a la zona indoor de Can Crehuet, davant d'un públic entregat a aquesta llegenda viva de l'esport.

Al pilot de Repsol Honda Trial Team l'havia d'acompanyar el seu company Gabriel Marcelli, però una lesió ha impedit la seva participació. L'ha acompanyat un clàssic del Santigosa, Takahisa Fujinami, recentment retirat de la competició i actual gerent d'equip de Repsol Honda, que ha tornat a pujar a la moto en aquesta segona jornada i s'ha posat el públic a la butxaca amb el seu caràcter.

Posteriorment a l'exhibició, el Teatre Centre santjoaní s'ha omplert per veure l'estrena del documental 3 Dies Trial Santigosa. 50 anys, en un acte que ha servit per homenatjar els tres amics que van iniciar la prova l'any 1970 (Oriol Guixà, Jordi Permanyer i Miquel Canal), però també a totes aquelles persones que han pres el relleu i han fet possible arribar als 50 anys amb el mateix esperit i oferint una experiència única que fa que cada any s'esgotin les places en molt poc temps.

Els espectadors i espectadores han gaudit de les entrevistes a persones involucrades en l'organització, pilots d'elit, voluntaris..., amb moments molt emotius i amb imatges d'arxiu que s'han digitalitzat per a l'ocasió, en una peça dirigida i editada per Eduard Miguel (Goita! Audiovisuals) i Norbe Fernández (Nor-B Produccions Audiovisuals).

Les converses, l'estima per la prova per part de l'afició, pilots professionals i la indústria, i l'emoció després de veure la peça, inèdita fins i tot per als socis i sòcies de l'entitat, ens omple d'energia i ganes de continuar persistint per donar continuïtat a aquesta cita única, tot i els contratemps en la gestió que ha d'afrontar l'entitat cada any.

Pel que fa a la classificació general, Jack Dance, Arnau Farré i Jaime Busto segueixen encapçalant la classificació amb un triple empat a 0 punts, durant la segona jornada.

Demà diumenge es viurà la jornada decisiva dels 3 Dies Trial Santigosa.

 15. JACK DANCE   212. JAIME BUSTO  

198. ARNAU FARRÉ

 

S3 - Tienda de Motocross, Enduro, Trail y Trial | GreenlandMX
Montesa
Beta
TRRS
Logo Marque Sherco
logo VERTIGO
GasGas Logo red 4c RZ PRINT
kontra kos
COMAS-Logo-Web
logo-hebo
logos-Sorra-1
M4-RACING-PARTS
sil
non_stop.png

Fotografies dels 3DTS 2022 disponibles a Foto Montse
Més informació i peticions a: foto@fotomontse.com

logo-foto-montse