El podi el completen Pablo Suárez (Montesa), com a segon classificat, i Arnau Farré (Sherco) en la tercera posició.

 e6c63aa5-5273-4bb5-88d1-2131a7739d91 

820e6243-d9dc-42a9-bb86-f9c24ce073a4    

La prova s'ha desenvolupat sense incidències remarcables i Pau Martínez ha aconseguit col·locar-se com a primer classificat, després que Miquel Gelabert fes dos cincs, que l'han condemnat a perdre el lideratge de la prova. Durant els dos primers dies, Gelabert no havia fet ni un sol peu, però una mala última jornada l'ha fet baixar al quart lloc. A la segona posició, ben a prop de Martínez, hi ha quedat Pablo Suárez amb cinc peus, els mateixos que Martínez. El desempat, en aquest cas, ha afavorit el pilot de Vertigo. A la tercera posició, amb vuit punts, s'hi ha situat Arnau Farré, que ha guanyat el tercer dia.

Durant el transcurs de la prova, molt públic ha freqüentat les zones d'aquests tres dies de circuit i ha acabat de gaudir d'aquesta última jornada de trial. El temps ha acompanyat durant les tres jornades, amb una temperatura excel·lent per a la pràctica del trial.

Enguany, ha destacat la participació d'Arnau Farré, Miquel Gelabert, Pablo Suárez, Marc Freixa, Pau Martínez, Amos Bilbao i Oriol Noguera, entre d'altres. En fèmines, ha estat un luxe comptar amb la participació de Berta Abellán, durant els tres dies, i Laia Sanz, el primer. Hem comptat, també, amb una participació de pilots internacionals molt alta. Han vingut participants d'Anglaterra, Suïssa, Costa Rica, els Estats Units, França... Un any més, els 3 Dies Trial Santigosa, és una de les proves de referència a escala mundial.

 

Els pilots locals també han realitzat una gran actuació. Aniol Llamas ha estat el més ben classificat, a la vint-i-cinquena posició. Guillem Farrés ha acabat a la posició número 62.

El XII Trofeu Ricard Pinet recau sobre Pau Giralt, pilot més jove, i el trofeu Mestressa de Santigosa és per Arnau Farré. En fèmines obté el primer lloc Berta Abellán, qui ha acabat vint-i-sisena a la general. En elèctriques, Oriol Noguera ha estat el pilot més ben classificat, assolint a desena posició a la general.

Hi haurà un trofeu pels pilots vinguts de lluny, en aquest cas els participants de Costa Rica i els Estats Units.

Un any més, agrair a totes les persones que fan possible aquesta prova i que han vetllat en tot moment per preservar l'entorn, seguint sempre totes les indicacions que ens arriben des de l'administració pública per tal de minimitzar l'impacte de les motos sobre el territori.

Per acabar, remarcar el suport de les principals marques presents, un any més, al paddock dels 3DTS i un sincer agraïment pels pilots participants, controls, organització i col·laboradors, i institucions implicades, sense el seu suport i col·laboració, la realització de la prova no seria possible. El MCA seguirà treballant de valent per oferir una prova de qualitat i perquè els 3DTS continuïn sent un referent de primer nivell.

 

S3 - Tienda de Motocross, Enduro, Trail y Trial | GreenlandMX
Montesa
Beta
TRRS
Logo Marque Sherco
logo VERTIGO
GasGas Logo red 4c RZ PRINT
kontra kos
COMAS-Logo-Web
logo-hebo
logos-Sorra-1
M4-RACING-PARTS
sil
non_stop.png

Fotografies dels 3DTS 2022 disponibles a Foto Montse
Més informació i peticions a: foto@fotomontse.com

logo-foto-montse