MCA
El Moto Club Abadesses és una entitat fundada l'any 1977, organitza els 3 Dies Trial Santigosa la primera prova de Trial de llarga durada de l’Estat Espanyol i la segona d’Europa desprès dels Scottish six says Trial.
 
El Moto Club Abadesses té com a objectiu la continuitat organitzativa dels 3 Dies Trial Santigosa,  per això  treballem per la integració del Trial en el medi ambient i en la societat actual.
 
sant_joan_presentacio
L’any 2005 vàrem aconseguir la primera Àrea de l’estat Espanyol autoritzada per a la practica del Trial. Tenim com a prioritat el respecte i conservació del Medi Ambient i la gestió responsable de l’Àrea on practiquem el nostre esport.
 
Hem promogut el 1º estudi d’impacte ambiental i de protocol d’evaluació d’Àrees de Trial a nivell mundial realitzat per l’Institut Català de Ciències i Tecnologies Ambientals de la Universitat de Barcelona i dirigit pel Doctor en Ciències Ambientals Martí Boada. (2007-2008)

 
 
El Moto Club Abadesses fomenta la promoció de l’esport del trial pels joves educant-los en les bones pràctiques per fer un bon ús de la moto dins del medi natural.

  • Any 2009 creació d'un sector d'iniciació al trial per a nens on organitzem cursets.

  • Any 2008 inaguració d’un BIKE PARC dins el nucli urbà de Sant Joan de les Abadesses on es pot practicar l’esport del Bike-Trial
 
 

 moto_presentacio

 

S3 - Tienda de Motocross, Enduro, Trail y Trial | GreenlandMX
Montesa
Beta
TRRS
Logo Marque Sherco
logo VERTIGO
GasGas Logo red 4c RZ PRINT
kontra kos
COMAS-Logo-Web
logo-hebo
logos-Sorra-1
M4-RACING-PARTS
sil
non_stop.png

Fotografies dels 3DTS 2022 disponibles a Foto Montse
Més informació i peticions a: foto@fotomontse.com

logo-foto-montse