Condicions d'ús del lloc web

Aquest lloc web és el mitjà per accedir a tota la informació de Moto Club Abadesses.
Connectar i introduir dades a la pàgina web, implica l'acceptació de tot el que explica el text d'aquest avís ‎legal.‎

Identificació. Dades registrals

L'article desè de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, estableix que els propietaris del web cal que s'identifiquin en el mateix.‎ El lloc web és accessible des del domini www.motoclubabadesses.cat

wwww.motoclubabadesses.cat és titularitat de Moto Club Abadesses amb NIF G-17274861, està localitzada a Ctra. Camprodon, 35, 17860 Sant Joan de les Abadesses, Girona.

Per qualsevol qüestió es pot contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic ‎This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., o bé al telèfon 678 756 191, dades que s’indiquen a la pàgina inicial d’aquest web, o també per correu postal a Ctra. Camprodon, 35 17860 Sant Joan de les Abadesses, Girona.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts del lloc web, entenent per continguts a títol merament enunciatiu els textos, ‎fotografies, gràfics, imatges, icones, enllaços i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codi font, són ‎propietat intel·lectual dels propietaris d'aquest web. 

El web ha estat desenvolupat per l'empresa Dinàmic Enginy. La tecnologia i el programari utilitzats són recursos obtinguts ‎legalment pel seu ús i modificació.‎

Dels drets dels continguts, el propietari d'aquest web se'n reserva tots els drets d'explotació a tots els efectes i usos. Cap usuari pot entendre'ls com a cedits cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà d'allò ‎estrictament necessari per a l'ús correcte del lloc web.‎

Els usuaris no poden reproduir, copiar, publicar, distribuir i/o modificar totalment o parcialment els continguts ‎d'aquest web amb l'excepció de quan es tracti de material necessari per al servei i/o cas d'ús ‎no lucratiu, sense malmetre ni afectar cap dret dels autors i de la Propietat Industrial. Una modificació dels ‎serveis d'aquesta plataforma significarà vulnerar els legítims drets del titular d'aquestes pàgines web.‎

Si aquest publica imatges realitzades per un tercer es farà constar sempre l’autoria de la imatge. 

Tanmateix, d’acord amb que regula els drets d’imatge i de protecció de dades, previstos a la Llei Orgànica 1/85, de 5 de maig, de Protecció Civil al Dret a l’Honor, la Intimitat Personal i familiar i a la Pròpia Imatge, al RGPD i a la LOPDG, el participant o el pare/mare/tutor legal en nom del menor, cedeixen al Moto Club Abadesses l’ús de la seva imatge i veu de les gravacions que li puguin fer arribar amb motiu de la seva participació en les proves/activitats o actes complementaris organitzats per l’entitat, i autoritzen la seva publicació dintre dels seus propis espais de comunicació, promoció i difusió:  inclosa la pàgina web, les xarxes socials i altres mitjans en línia, que de manera desinteressada serveixin per a la informació, promoció i difusió de les proves; autoritzant també la captació de la seva imatge i veu en els actes públics de presentació i entrega de premis, als que pugui assistir. La cessió d'aquests drets d'imatge és de caràcter gratuït. Aquesta cessió es realitza per un termini de temps il·limitat sense un àmbit geogràfic determinat, de manera que es podrà utilitzar en tots els països del món sense limitació geogràfica de cap classe, reconeixent que no està vinculat a cap contracte exclusiu sobre la utilització de la seva imatge o nom. El Moto Club Abadesses no cedirà a tercers en cap cas les dades personals ni l'explotació d'aquests drets d'imatge. En cas de no acceptar aquesta clàusula, la participació en les proves organitzades per l’entitat no podrà ser tramitada. 

En qualsevol moment es pot exercir el dret d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils, dirigint la seva petició a través de comunicació escrita a Moto Club Abadesses, Ctra. Camprodon, 35 17860 Sant Joan de les Abadesses, o al correu electrònic  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., acreditant la seva identitat i indicant quin dret es vol exercir.


Política de privacitat en les dades

Com tractem les teves dades personals?

Des del Moto Club Abadesses, volem informar sobre com tractem les dades personals que ens facilites pel fet d’interactuar amb nosaltres. Així, aquesta política de privacitat s'aplica a totes les persones que ens faciliten o ens han facilitat dades de caràcter personal per qualsevol mitjà, específicament on vegis una referència a aquesta política: formulari d’alta com a soci, pàgina web, aplicació mòbil, etc. 

Responsable: 

Moto Club Abadesses amb NIF G-17274861, localitzada a Ctra. Camprodon, 35, 17860 Sant Joan de les Abadesses, Girona.

Finalitat: 

Utilitzem les teves dades per a:

  • Mantenir la relació amb tu per a l’organització i correcte desenvolupament dels esdeveniments/proves que organitzem des del Moto Club Abadesses.

  • La gestió de les inscripcions, pòlisses d’assegurances, tramitació o verificació de llicències federatives i altres temes administratius (com per exemple, presentació d’actes a la Federació Catalana  de Motociclisme) relatius a la teva participació en les proves que organitzem des de l’entitat. 

  • Dades de connexió, com a adreça IP, identificar dels dispositius, sistema operatiu, operador d'accés, etc., recopilats de forma tècnica basant-se l'ús que l'usuari fa de la plataforma.

  • Informació d'ús del servei, incloent-hi historial d’inscripcions. 

  • Publicació de llistats d’inscrits, horaris de sortida i classificacions.

  • L'enviament de butlletins o informacions diverses sobre l’actualitat de l’entitat i els esdeveniments que s’organitzen.

Legitimació:

Acceptació del consentiment de l'interessat.

Les dades que decideixis proporcionar a través de qualsevol dels mitjans habilitats, les facilites lliurement i acceptes que aquestes dades personals siguin objecte del tractament corresponent. 

Segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, General de Protecció de Dades; en aquest apartat facilitem tota la informació relativa al tractament de les dades, ús i finalitat per part del Moto Club Abadesses, per tal que l’interessat en facilitar-les lliurement expressi de manera intrínseca el teu consentiment. Per això és essencial que hagis llegit atentament la informació que s’inclou en aquesta pàgina. 

Destinataris:

No se cediran les dades sense consentiment exprés, llevat obligació legal.

Per poder prestar els nostres serveis necessitem treballar amb empreses que tracten les teves dades per compte nostre (proveïdors de hosting), com a part de la prestació d'un servei que els hem contractat, amb qui hem signat els corresponents contractes d'encarregats de tractament i els exigim el compliment de la normativa en matèria de dades personals.

Drets:

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Si no vols rebre cap mena d'informació sobre els nostres serveis o en algun moment vols deixar de rebre-la, indica'ns-ho enviant un correu electrònic a l'adreça This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., o mitjançant correu postal al domicili social de Moto Club Abadesses indicat en l’apartat Identificació. Dades registrals. 

Les dades personals proporcionades es conservaran fins al moment que sol·licitis la teva baixa i eliminació de les dades.

Un cop realitzada la baixa, bloquejarem les teves dades i, si s’escau, només les conservarem en la mesura necessària que exigeixi qualsevol norma aplicable.

Informació addicional:

Com custodiem les teves dades? 

En compliment de la nostra obligació de guardar secret respecte de les dades de caràcter personal recollides així com del nostre deure de custodiar-los, ens comprometem a adoptar les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva modificació, alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix el RGPD.

Des del Moto Club Abadesses reconeixem i ens prenem molt seriosament la nostra responsabilitat a l'hora de protegir les teves dades personals. És per això que mantenim els nivells de seguretat de protecció de dades personals conforme al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i hem establert tots els mitjans tècnics al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens has facilitat, sense perjudici d'informar-te que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inexpugnables.

Altres drets que pots exercir:

  • Dret a l’accés, rectificació i supressió: Pots consultar les teves dades personals mitjançant qualsevol dels mitjans de contacte habilitats.

  • Dret a Oposició: En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, pots oposar-te al tractament de les teves dades. El Moto Club Abadesses deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims, per l'exercici o la defensa de possibles reclamacions o per complir les nostres obligacions legals.

  • Dret a la limitació del tractament: En determinades circumstàncies pots sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament els conservarem per complir les nostres obligacions legals.

  • Dret a la portabilitat: En cas d'aplicació, podràs rebre, en format electrònic, les dades personals que ens hagis facilitat.

  • Dret a la retirada del consentiment: En qualsevol moment pots retirar el consentiment prestat sense que això afecti la licitud del tractament. 

Igualment us informem que tens dret a presentar una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es. En tot cas, pel nostre fort compromís amb la privacitat et convidem a que et dirigeixis directament a nosaltres per solucionar qualsevol qüestió relacionada amb les teves dades personals. 

El Moto Club Abadesses es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, informant prèviament als usuaris a través de la nostra pàgina web. Et recomanem que consultis aquesta pàgina amb certa freqüència per revisar la versió més recent. A la part superior d'aquest document indiquem la data de l'última actualització.

La política de privacitat serà efectiva des del moment de la publicació. Si no acceptes les mateixes, podràs exercir qualsevol dels teus drets o deixar d'utilitzar el nostre servei. Si continues accedint o utilitzant els nostres serveis després de l'entrada en vigor d'aquestes modificacions, acceptes estar subjecte a les noves polítiques de privacitat.

Si en algun moment voldríem utilitzar les dades de forma diferent a l'establerta en el moment de la recollida, t'ho notificarem per correu electrònic, sol·licitant el teu consentiment.

Així mateix, el Moto Club Abadesses es reserva el dret a la rescissió dels serveis que presta a aquells usuaris que no compleixin amb els termes i condicions legals d'ús, així com amb la legislació vigent.


Política de privacitat en la navegació. Política de galetes

El Moto Club Abadesses utilitza diferents tecnologies com galetes i arxius de registre per a diversos propòsits. Aquestes tecnologies ens ajuden a comprendre la manera com els nostres usuaris interactuen amb l’entitat per tal de millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la usabilitat del lloc web, testar noves funcionalitats, continguts i serveis. 

Pel coneixement dels usuaris que navegueu pel lloc web, el Moto Club Abadesses ‎ posa en coneixement que el lloc ‎web pot generar galetes de navegació, només amb la finalitat d'enriquir l'experiència de navegació i ‎d'oferir continguts o serveis més personalitzats.‎

Les galetes són petits arxius de text que el lloc web guarden en els dispositius a través del navegador web. S'utilitzen des dels anys noranta i representen una de les tecnologies més usades en els webs. Funcions imprescindibles en un lloc web depenen de les galetes. Per exemple, no es poden fer compres per Internet sense elles perquè s'usen per recordar els articles afegits a una cistella de compra. També faciliten la recepció per Internet d'informació i publicitat rellevant i interessant pels usuaris dels webs. Les galetes que usem no recopilen cap altra dada personal sobre els usuaris que naveguen pels nostres webs i no poden fer malbé l'ordinador, tauleta o telèfon mòbil per elles mateixes.

Reconeixement i acceptació de les condicions d'ús

Mitjançant l’ús d'aquest lloc web l’usuari accepta que Moto Club Abadesses, dipositi galetes en el seu dispositiu de navegació.

Com usem les galetes?

Les nostres galetes ens permeten entendre la manera com els nostres visitants usen el lloc web perquè puguem millorar la nostra presència a Internet. Per fer això el Moto Club Abadesses podria usar eines d'anàlisi web. En cap cas es recull informació personal.

Els tipus de galetes

Les galetes es classifiquen en dues categories generals: galetes pròpies (que dipositem nosaltres) i galetes de tercers (dipositades per altres).

Galetes pròpies

Aquestes galetes són dipositades pel Moto Club Abadesses. En general, permeten una funcionalitat imprescindible al nostre web. També inclouen galetes d’anàlisi web.

Galetes de tercers

Les galetes de tercers no són dipositades pel Moto Club Abadesses sinó per col·laboradors seleccionats. No recopilen ni envien cap informació personal. Algunes permeten el funcionament de serveis útils com, per exemple, les enquestes.

La gestió de galetes

Tots els navegadors més populars permeten gestionar les galetes. Pots acceptar o rebutjar les galetes, o només alguns tipus de galeta.

Què passa si rebutja totes les galetes?

Podràs seguir usant algunes parts dels nostres llocs web. Tanmateix, algunes seccions útils no funcionaran si deshabilites les galetes. Per exemple, no serà possible utilitzar els fòrums o accedir a les seccions per a usuaris registrats.

Com es poden gestionar les galetes en diferents navegadors web?

  • Per GOOGLE CHROME fes clic aquí

  • Per MOZILLA FIREFOX fes clic aquí

  • Per INTERNET EXPLORER fes clic aquí

  • Per SAFARI fes clic aquí

  • Per SAFARI PARA IOS (IPHONE, IPAD) fes clic aquí

Exclusió de responsabilitat general

El Moto Club Abadesses no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici que es pugui generar a causa d'una ‎circumstància de força major, com ara defectes de hardware o software dels usuaris, error en les línies de ‎comunicacions, fallades en la xarxa d'Internet o de les instal·lacions informàtiques que fan possible la ‎publicació del web. El Moto Club Abadesses tampoc garanteix que el funcionament del web sigui constant, fiable i ‎correcte en tot moment. ‎

L'accés dels usuaris al lloc web no implica per al titular de la pàgina web l'obligació de controlar l'absència ‎de virus, cucs, o qualsevol altre element informàtic perjudicial. Correspon a l'usuari, en tot cas, tenir en ‎disponibles les eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics perjudicials.‎

El Moto Club Abadesses es reserva el dret a modificar el present avís legal i la política de privacitat amb la finalitat ‎d'adaptar-la a possibles novetats legislatives.‎

El Moto Club Abadesses no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva plana web, essent ‎responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza.‎

Exclusió de responsabilitat en xarxes socials

S'exclou expressament qualsevol mena de responsabilitat pels enllaços a xarxes

Llei aplicable i jurisdicció

Les relacions amb els usuaris derivades l'ús d'aquesta pàgina web se sotmeten a la legislació espanyola. En el ‎supòsit que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància se sotmetran a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Ripoll, comarca del Ripollès. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten ‎de manera voluntària i lliure.‎

Darrera actualització
‎© Moto Club Abadesses. – 1 de març de 2021

 

S3 - Tienda de Motocross, Enduro, Trail y Trial | GreenlandMX
Montesa
Beta
TRRS
Logo Marque Sherco
logo VERTIGO
GasGas Logo red 4c RZ PRINT
kontra kos
COMAS-Logo-Web
logo-hebo
logos-Sorra-1
M4-RACING-PARTS
sil
non_stop.png

Fotografies dels 3DTS 2022 disponibles a Foto Montse
Més informació i peticions a: foto@fotomontse.com

logo-foto-montse