logo.NOU2

Fujinami segueix liderant els 3 Dies Trial Santigosa

fugi-3dts-16042017Dissabte 15 d'abril · La primera jornada de la 46a edició dels 3 Dies Trial Santigosa arrencava ahir a Sant Joan de les Abadesses amb la participació de 204 pilots. Una primera jornada marcada inicialment per un temps molt estable i amb domini absolut del sol que va valorar-se, a la fi, de forma molt positiva per part de l'organització del Moto Club Abadesses i, també, per part dels pilots participants que destaquen els 3DTS com una de les millors proves de trial del calendari anual.

En aquesta primera jornada vam comptar amb la participació dels pilots d'elit Toni Bou, Adam Raga i Jeroni Fajardo que van fer gaudir el nombrós públic arreu de les 31 zones del recorregut.

L'aparició de la pluja a mitja tarda no va afectar els pilots, ja que, els darrers es trobaven ja a les últimes zones, tot i així, sí que la pluja va fer que Montesa i l'organització dels 3DTS valoressin que l'exhibició prevista podia ser perillosa per als pilots i, per temes de seguretat, es va decidir no realitzar-la.

Seran, finalment, Takahisa Fujinami i Jaime Busto els qui, demà diumenge, després de l'arribada de l'últim pilot, oferiran una exhibició a la nova i espectacular zona indoor dels 3DTS 2017. També, CrossBow realitzarà una exhibició de BikeTrial.

La primera jornada acabava amb el lideratge de Takahisa Fujinami.

Avui dissabte la prova s'ha desenvolupat amb normalitat pendents del temps donada la previsió de pluja que, finalment, ha aparegut en forma de ruixat intens a partir de quarts de cinc de la tarda dificultant la realització de les darreres zones d'aquest segon dia de circuit.

Destaca, avui, la participació de luxe de Laia Sanz i James Dabill.

Pel que fa a la classificació Takahisa Fujinami, el pilot de Montesa, segueix en primer lloc amb un total de 5 punts, el segueixen el gallec Jorge Casales i l'anglès Dougie Lampkin amb 11 punts i Oriol Noguera i Jaime Busto amb 12 i 13 punts, respectivament. Aquestes places del podi segueixen obertes, ja que, són pocs punts els que separen els deu primers classificats.

La jornada ha finalitzat amb el concert del grup de rock de The Bazaga's i el sorteig de tres inscripcions pels 3DTS 2018, entre els pilots assistents.

Us recordem que demà diumenge 16, a les 19.30 h, es realitzarà l'entrega de premis al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT

Motoclub Abadesses - Apartat de correus 31, 17860 Sant Joan de les Abadesses - Tel. 678.75.61.91 - E-mail staff@motoclubabadesses.com